10 års jubilæum

I hjertet af vores samfund, hvor de lokale ildsjæle er nøglen til lokal udvikling, står Sparekassen Danmark Fonden Hobro som en bærende søjle. Siden vores start i 2014 har vi haft det privilegium at bidrage til og støtte utallige projekter og initiativer, der har haft en mærkbar positiv effekt på vores fællesskab.

Sparekassen Danmark Fonden Hobro fejrer sit 10-års jubilæum med en stor jubilæumspulje. Vi ønsker, at så mange foreninger som muligt får gavn af puljen og glæder os til at modtage jeres ansøgning, så fondens penge kan gøre gavn i hele vores dækningsområde.

I ti år har vi, med en dedikeret bestyrelse og et selvstændigt sekretariat, arbejdet målrettet for at opfylde vores mission: at støtte almennyttige og velgørende formål, der beriger vores lokalsamfund. Vi er drevet af en målsætning om, at vores indsats skal skabe synlige og langvarige forandringer. Vi har indtil nu tilført 85 millioner til fondens virkeområde, og det er vel at mærke nye penge.

Sparekassen Danmark Fonden Hobro er mere end bare en fond; vi er en del af det fællesskab, vi selv bor i. Vi er stolte over at kunne se tilbage på et årti med vækst og virkelyst i vores lokalsamfund.

For os handler det ikke blot om at give tilbage; det handler om at gøre en forskel, der varer ved. Tillykke med 10-års jubilæet til os alle, og lad os sammen skabe et endnu bedre lokalsamfund de kommende år.

Ansøg vores jubilæumspulje

Når I logger ind på vores ansøgningsportal, skal I vælge kategorien Jubilæum. Følg herefter vejledningen på skærmen.

Ansøgningsfristen offentliggøres i august 2024.

For at ansøge Jubilæumsfonden skal I blot have foreningens cvr. nr, vedtægter og kontonummer klar.